Welcome to MedicalPress a Premium Medical Theme
+ (04) 730 096 948
dr.bogheanu@clinicabogheanu.ro

Despre noi

Clinica Medicală Dr. Bogheanu a luat naștere din dorința de a aduce diversitate și calitate superioară serviciilor medicale, în special în mediul rural. 

Având în prin plan grija pentru sănătatea clienților săi, dar și pentru a realiza un act medical de înaltă calitate, oferim clienților noștri un mediu ambiant curat, elegant și familial. Clinica Medicală Dr. Bogheanu a luat ființă ca urmare a eforturilor depuse de familiile Bogheanu și Mihălcioiu.

Societatea noastră a fost înființată în luna Iunie, 2017. Din Octombrie 2018, colaborăm cu Spitalul Orășenesc Pucioasa și Spitalul Orășenesc Găești, prin intermediul membrului fondator, Medic Primar Pediatru Bogheanu Adriana

De la 1 August 2019, ne desfășurăm activitatea și în sediul din comuna Brănești, un spațiu nou, modern și dotat cu aparatura de ultima generație, realizat cu ajutorul proiectului ‘Schimbare destinație locuință și amenajare cabinete activități medicale’, prin accesarea unei finanțări europene nerambursabile, prin Măsura M6 – Sprijinirea activităților non-agricole, prin intermediul Grupului de Acțiune Locală ‘Valea Ialomiței’.

Cabinetele medicale de specialitate funcționează în regim de policlinică, atât în relație contractuală cu C.N.A.S. (pediatrie, medicină de familie și medicină internă) cât și în regim privat (cardiologie și ecografie).  

Cartea de vizită a Clinicii o reprezintă echipa de medici specialiști, precum și personalul medical care, prin experiență, entuziasm și amabilitate, va face ca asistența și actul medical să fie de înaltă calitate, iar Dumneavoastră să reveniți în cel mai scurt timp la tonusul fizic și psihic ideal.

Politica noastră este aceea că fiecare pacient reprezintă un caz care trebuie analizat și tratat individual. Afecțiunile pot fi comune pentru mai mulți pacienți, dar stilul de viață, istoricul medical, vârsta, obiceiurile alimentare etc trebuie avute în vedere pentru fiecare om în parte.

Pentru noi relația umană este la fel de importantă precum cea medicală. Cei care ne trec pragul au nevoie nu doar de o rețetă, ci și de o comunicare cât mai plăcută, de înțelegere și evaluare corectă a situației medicale.